Kwaliteit Kraamzorg

Hoge kwaliteit staat bij Beschuit met Muisjes Kraamzorg centraal.

Onze kraamverzorgsters zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen regelmatig scholingen om volgens de juiste richtlijnen te kunnen werken. Wij bieden extra diensten zoals avond & nacht opstart en kosteloze informatieavonden voor onze cliënten. Bij ons ben je in goede handen. Wij staan voor kwaliteit!.

Kraamzorg, wat mag je verwachten vóór de bevalling?

Beschuit met muisjes Kraamzorg is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar via de website, mail of telefoon.Je mag ons altijd bellen met vragen over de voorbereiding op de komst van je baby, de kraamperiode of de bevalling.Tijdens onze voorlichtingsavonden zullen verschillende onderwerpen aan bod komen.In de 7e maand van uw zwangerschap komen wij bij jou (en je partner) thuis voor een intake gesprek. Er bestaat niet alleen de mogelijkheid dit gesprek overdag te plannen, maar ook op een avond of in een weekend. Tijdens het intake gesprek worden de Arbo-voorwaarden, de veiligheid in huis en je wensen en behoeften met betrekking tot de kraamtijd besproken. Samen zullen wij bespreken welke soort kraamzorg het beste bij jou en je gezin past.

Kraamzorg,wat mag je verwachten na de bevalling?

De kraamperiode breekt aan! De beschuit met muisjes kunnen op tafel.
De kraamverzorgster zal haar uiterste best doen een feestje te maken van deze mooie tijd zodat je er met een warm gevoel op terug kunt kijken. Tijdens de kraamtijd bekijken wij op verschillende momenten samen met de kraamverzorgster en de verloskundige of de kraamzorg nog aansluit bij je situatie. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij gegarandeerd aanvullende zorg verlenen.Onze kraamverzorgsters oefenen hun vakkennis uit met veel liefde en kennis. Wij bieden kraamzorg vanuit het hart tijdens de kraamperiode.

Kraamzorg certificaten

Beschuit met Muisjes Kraamzorg is in het bezit van het ISO 9001/HKZ certificaat en het WHO Borstvoedingscertificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem waarbij de kwaliteit van de zorgverlening wordt gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

Kraamverzorgsters worden geschoold

Onze kraamverzorgsters zijn trots op hun vak en hebben vakinhoudelijke kennis doordat zij per jaar diverse cursussen volgen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld de volgende cursussen: borstvoeding, keizersnede , signaleren en rapporteren, EHBO en reanimatie. Onze kraamverzorgsters staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg. Hierdoor worden hun competenties zichtbaar. De kraamverzorgsters van Beschuit met Muisjes Kraamzorg zijn gespecialiseerd in verschillende onderwerpen en kunnen jou (en je gezin) hiermee de beste hulp bieden gedurende de kraamtijd.

Kraamzorg naar tevredenheid?

Beschuit met Muisjes kraamzorg scoort een 9,7 op klanttevredenheid. Het percentage geslaagde borstvoedingen is gemiddeld 92% en in 97 van de gevallen zorgden wij voor de inzet van één vaste kraamverzorgster.

Vertalen